Schilderwerk buiten

In weer en wind heeft het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning heel wat te verduren. Hoe goed uw huis of bedrijfspand ook in de verf zit, eens in de zoveel jaar heeft het schilderwerk een opknapbeurt nodig. Wij zorgen daarvoor. Schildersbedrijf Smidt zet uw woning in Zwolle of omgeving weer strak in de lak.

Via deze website kunt u een offerte opvragen voor het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning. Nog liever komen we eerst op bezoek om de situatie te bekijken. We beoordelen de glansgraad van de verf op uw deuren, kozijnen, dakgoten en windveren en controleren of het hang- en sluitwerk allemaal nog in orde is. Ook kijken we naar de staat van het houtwerk. Zijn delen van het hout verrot, dan repareren we dit. Kleine reparaties nemen we zelf voor onze rekening, voor grotere renovaties maken we gebruik van een timmerman.

Vrijblijvende offerte buitenschilderwerk

Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte. Zodoende weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Kiest u voor Schildersbedrijf Smidt als uw schilder in Zwolle of omgeving? Dan plannen we het werk in en gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We gaan netjes te werk en zorgen ervoor dat het schilderwerk aan de buitenkant van u woning er weer perfect uitziet.

Bent u geïnteresseerd in buitenschilderwerk voor uw woning of bedrijfspand in Zwolle of omgeving? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Smidt.

shutterstock_492784696